Offerte aanvragen

Wilt u meer gerichte informatie over onze diensten of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Vul het onderstaande formulier in

Wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en eisen

Maak een afspraak

Vraag via het bovenstaande formulier een vrijblijvende offerte aan voor advies.

Keuring op locatie

Nadat u een afspraak met ons hebt gemaakt komen wij op de geplande datum naar uw magazijn toe.

A-SAFE Aanrijdbeveiliging

Voorkom onnodige ongelukken met heftrucks en andere machines. Beveilig uw magazijn.

Reparaties

Wanneer een stelling of een onderdeel is afgekeurd moet je dat zo snel mogelijk repareren.

Veel gestelde vragen

U kunt heel gemakkelijk een offerte aanvragen via het formulier. Vul alle gegevens zo compleet mogelijk in en u ontvangt binnen dezelfde werkdag een op maat gemaakte offerte. Wij hanteren geen vaste prijzen omdat de indeling, inhoud en grootte van elk magazijn varieert. Wij geven liever persoonlijk advies op basis van uw situatie. Zo krijgt u altijd een offerte die bij u past.

Magazijn stellingen in elkaar monteren is voor ons een gespecialiseerde dagelijkse dienst. De soorten stellingen die wij o.a. monteren zijn:

  • Legbordstelling
  • Palletstelling
  • Inrij- of doorrijstelling
  • Draagarmstelling
  • Omloopstelling
  • Insteekstelling of honinggraadstelling
  • Hoogbouwstelling

Zit er een stelling niet bij? Vraag ons gewoon naar de mogelijkheden.

Aanrijbeveiliging in een magazijn is geen overbodige luxe.
De ruimte die een heftruck doorgaans in een magazijn heeft om te manoeuvreren is niet bepaald groot. Een ongeluk is dan ook zo gebeurd. Een aanrijding in een magazijn kan desastreuze gevolgen hebben. Niet alleen voor je voorraad, maar door de aanrijding kan er bijvoorbeeld ook een stelling omvallen waar een medewerker onder bekneld kan raken.

Een aanrijding in een magazijn is daarom een situatie die je te allen tijde zou willen voorkomen. Om een aanrijding te voorkomen zijn er diverse beveiligingsmiddelen verkrijgbaar. Samen met een gestandaardiseerde gedragscode kunnen deze veiligheidsmiddelen helpen het werken in een magazijn een stuk veiliger te maken.

Wij kunnen u adviseren over de geschikte veiligheidsmiddelen voor jouw magazijn. Daarnaast kunnen wij deze middelen ook voor u installeren in een magazijn.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen kun je een afspraak met ons maken. We plannen een datum in wanneer het jou uitkomt.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van stellingen. Denk hierbij aan het vervangen van onderdelen van een stelling. Praktisch bijna alle stellingen zijn in delen te vervangen en hierdoor gemakkelijk te repareren