Moet je magazijnstellingen laten repareren?

Moet je een of meer magazijnstellingen repareren?
Na een aanrijding of als een stelling is afgekeurd bij de periodieke keuring kan het voorkomen dat je je stelling moet laten repareren. Maar hoe moet dat en door wie kan je dat laten doen? Als je een magazijnstelling moet laten repareren, neem dan contact op met Rotec MontageTechniek. Dit professionele bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met magazijnstellingen te maken heeft, en is dus de juiste partij als het gaat om magazijnstellingen repareren.

Gratis offerte aanvragen

Magazijnstellingen repareren op vakkundige wijze

Door slijtage of door een aanrijding kan het noodzakelijk zijn om een complete magazijnstelling of een onderdeel daarvan te moeten laten repareren. Ook al is de schade ogenschijnlijk maar klein, het kan de stabiliteit van de hele stelling veranderen en invloed hebben op het draagvermogen van de stelling en de veiligheid. Je wilt natuurlijk niet dat op een onvermoed moment de stelling het ineens begeeft met alle gevolgen van dien. Daarom is het verstandig om na een aanrijding of wanneer je een mankement constateert dit zo snel mogelijk te laten verhelpen door een vakkundig bedrijf. Rotec MontageTechniek heeft diverse specialisten in dienst die snel en veilig de schade kunnen herstellen.

Afgekeurde stelling? Laat deze zo snel mogelijk repareren

blank

Reparaties na een keuringsrapport

Het kan gebeuren dat bij de jaarlijkse verplichte controle door de keurmeester wordt geconstateerd dat een stelling of een onderdeel daarvan een mankement vertoont of schade heeft. De keurmeester kijkt onder andere naar aanrijschades, de kwaliteit van de ondervloer, de doorbuiging van de liggers en de verankering van de stellingen. Als de keurmeester een mankement constateert maakt hij daar een melding van in zijn keuringsrapport. Hij geeft ook advies hoe dit mankement zo snel en veilig mogelijk kan worden hersteld. Rotec MontageTechniek kan dit soort geconstateerde schades vakkundig voor je repareren, zodat je snel weer een herkeuring kunt krijgen voor deze magazijnstelling.

De specialisten van Rotec MontageTechniek

Rotec MontageTechniek is een VCA gecertificeerd bedrijf dat werkt volgens de laatste veiligheidsnormen- en eisen. De vakbekwame specialisten kunnen in korte tijd en volgens deze veiligheidseisen je magazijnstelling weer in een veilige staat terugbrengen. Heb je een reparatieverzoek? Neem dan zo snel mogelijk op met Rotec MontageTechniek. Je kunt dit bedrijf ook benaderen voor het demonteren, het verplaatsen of het installeren van stellingen. Ook kunnen ze de ondervloer repareren door bijvoorbeeld een epoxy gietvloer aan te brengen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet opnoemen of Rotec MontageTechniek kan het wel repareren.

Stuur een e-mail

info@magazijnmontage.nl