Magazijnstelling monteren

Heb je meer stellingen nodig in je magazijn en zoek je echte vakmensen voor wie magazijnstellingen monteren dagelijkse kost is?

Dan ben je bij Rotec MontageTechniek aan het juiste adres. Rotec MontageTechniek is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het monteren, plaatsen en repareren van stellingen. De vakmensen van ons bedrijf staan voor je klaar om al je magazijnstellingen te monteren. Maar ook voor het repareren van stellingen en het plaatsen van stellingen in je magazijn kun je ons inschakelen. Neem contact met ons op.

Gratis offerte aanvragen

Rotec MontageTechniek voor vakkundig magazijnstellingen monteren

Stellingen monteren is waarschijnlijk niets dat je elke dag doet. Wanneer je dus nieuwe stellingen moet plaatsen, of als er een stelling aan reparatie toe is, dan schakel je natuurlijk het liefst een expert in voor wie het monteren van stellingen geen enkel probleem is. Rotec MontageTechniek is in het bezit van het VCA-certificaat, en voldoet daarmee aan alle normen en eisen op het gebied van veiligheid. Het bedrijf denkt ook graag met je mee hoe jouw magazijn nog veiliger kan worden. Zo plaatst het bedrijf bijvoorbeeld ook doorvalbeveiligingen. Dit zijn gaaspanelen die je personeel beschermen tegen vallende dozen of pallets.

Deel uw magazijnruimte zo efficiënt mogelijk in

Inrijstellingen

Dit soort stellingen zijn ideaal als u een reeks goederen van hetzelfde soort voor een langere tijd wilt gaan opslaan.

Verrijdbare stellingen

Verrijdbare stellingen zijn ideaal voor het opslaan van verschillende soorten goederen in kleinere hoeveelheden.

Doorrijstelling

Bij een doorrijstelling is de achterkant van de stelling open en toegankelijk wat weer een bijkomende functionaliteit aan de stelling geeft.

Wandstellingen

Deze kunnen aan elkaar gekoppeld worden om één module te vormen. Ze zijn zeer stevig en hebben een grote draagkracht.

Wat voor stellingen kan Rotec MontageTechniek monteren?

Rotec MontageTechniek kan diverse stellingen monteren, repareren en plaatsen. Dit kunnen bijvoorbeeld palletstellingen zijn, inrijstellingen, draagarmstellingen, doorrolstellingen, pushback stelling of grootvak stellingen. Onze professionele werknemers staan elke dag voor u klaar om elke soort stelling voor u in elkaar te monteren. Wij zijn uitgerust met de meest specialistische gereedschappen op de markt. Dit zorgt ervoor dat de montage zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Praktisch bijna alle stellingen zijn in delen te vervangen en hierdoor gemakkelijk te repareren.

Vakbekwame monteurs voor het monteren van magazijnstellingen

Magazijnruimte is een kostbaar goed. Je wilt daarom zoveel mogelijk stellingen kwijt voor al je producten. Bij Rotec MontageTechniek beschikken we over vakbekwame VCA gecertificeerde monteurs. Deze monteurs helpen je graag met het monteren en plaatsen van nieuwe of gebruikte stellingen. Weet je al wat voor stellingen je wilt plaatsen in je magazijn? Heb je ook al gemeten wat voor oppervlak je hebt voor nieuwe stellingen en weet je al waar je ze wilt plaatsen? De monteurs staan voor je klaar om de stellingen in elkaar te zetten en op de plek neer te zetten waar jij ze graag zou willen hebben.