Professioneel magazijnstellingen demonteren

Zoek je professionele hulp om je magazijnstellingen te demonteren?

Als je bijvoorbeeld je magazijnstellingen moet afvoeren omdat ze recentelijk zijn afgekeurd, moeten ze ook eerst gedemonteerd worden. Rotec MontageTechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren, repareren maar ook demonteren van magazijnstellingen. De vakmensen van ons bedrijf helpen je graag om snel en veilig de stellingen uit elkaar te halen en af te voeren. Neem dus snel contact op met Rotec MontageTechniek als je professionele hulp nodig hebt bij het demonteren van magazijnstellingen.

Gratis offerte aanvragen

Professionele hulp bij magazijnstellingen demonteren

Magazijn stellingen afbreken brengt nogal wat werk en logistiek met zich mee. Wanneer je de stellingen moet demonteren omdat ze bijvoorbeeld zijn afgekeurd of omdat je naar een ander pand gaat verhuizen ben je er wel even zoet mee, want de stellingen moeten worden ontruimd en uit elkaar worden gehaald. En waarschijnlijk moet je daarna ook de vloer reinigen of misschien zelfs repareren. Het demonteren van magazijnstellingen brengt een hoop extra werk met zich mee waar je als ondernemer eigenlijk geen tijd voor hebt. Gelukkig kan je dit werk uitbesteden. De VCA gecertificeerde monteurs van Rotec MontageTechniek nemen je dit werk graag uit handen.

Uw magazijn wordt op een deskundige wijze gedemonteerd

blank

Rotec MontageTechniek, meer dan demonteren

Bij Rotec MontageTechniek kun je voor meer magazijn gerelateerde zaken terecht dan alleen voor het demonteren van stelling. Dit professionele bedrijf is gespecialiseerd in het installeren, plaatsen, demonteren en repareren van stellingen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over palletstellingen, inrijstellingen, draagarmstellingen of grootvak stellingen.

Ook kunnen wij A-SAFE Aanrijdbeveiliging plaatsen in uw magazijn. Kunststof aanrijdbeveiliging is perfect toepasbaar daar waar voetgangers en transportmiddelen van elkaar gescheiden moeten worden. Door de eigenschappen van het kunststof is het systeem zeer flexibel en veert het bij aanrijding terug tot zijn oorspronkelijke staat. Wij adviseren u hier graag meer over.

Veilig aan het werk met Rotec MontageTechniek

Rotec MontageTechniek heeft de veiligheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is VCA gecertificeerd, en voldoen aan alle veiligheidsnormen en eisen. Maar ze denken niet alleen de veiligheid van hun eigen medewerkers, ze denken ook aan de veiligheid van jouw personeel. Zo kunnen ze bijvoorbeeld doorvalbeveiligingen aanbrengen bij je stellingen. Deze panelen die met gaas zijn bespannen voorkomen dat dozen of vaten uit stellingen op je personeel kan vallen, en dat is wel zo veilig.

Stuur een e-mail

info@magazijnmontage.nl