Hoe kun je je magazijn voorzien van aanrijbeveiliging?

Aanrijbeveiliging in een magazijn is geen overbodige luxe.
De ruimte die een heftruck doorgaans in een magazijn heeft om te manoeuvreren is niet bepaald groot. Een ongeluk is dan ook zo gebeurd. Gelukkig kun je je magazijn voorzien van aanrijbeveiliging. Rotec MontageTechniek is een professioneel bedrijf dat is VCA gecertificeerd is, en dus alles weet van veiligheid in een magazijn. Heb je hulp nodig om jouw magazijn te voorzien van aanrijbeveiliging? Schakel dan de hulp in van onze vakmensen. Dan voldoet uw magazijn snel weer aan alle veiligheidseisen.

Gratis offerte aanvragen

Professionele hulp bij het aanbrengen van aanrijbeveiliging

Een aanrijding in een magazijn kan desastreuze gevolgen hebben. Niet alleen voor je voorraad, maar door de aanrijding kan er bijvoorbeeld ook een stelling omvallen waar een medewerker onder bekneld kan raken. Een aanrijding in een magazijn is daarom een situatie die je te allen tijde zou willen voorkomen. Om een aanrijding te voorkomen zijn er diverse beveiligingsmiddelen verkrijgbaar. Samen met een gestandaardiseerde gedragscode kunnen deze veiligheidsmiddelen helpen het werken in een magazijn een stuk veiliger te maken. Wij kunnen u adviseren over de geschikte veiligheidsmiddelen voor jouw magazijn. Daarnaast kunnen wij deze middelen ook voor u installeren in een magazijn.

Aanrijbeveiliging voorkomt letselschade

Veiligheidsproducten van A-safe

Om je magazijn te beveiligen tegen aanrijdingen zijn er diverse producten op de markt. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de producten van A-safe. A-safe heeft zich ontwikkeld als een specialist op het gebied van zeer degelijke veiligheidsproducten die vervaardigd worden van hoogwaardige polymeren.

Zo maken ze bijvoorbeeld hoekbeveiligingen die voorkomen dat een magazijnstelling beschadigt raakt door een aanrijding. Het bedrijf produceert diverse kunststof aanrijbeveiligingen, wandbeschermingsmiddelen, doorgangsbescherming kolombescherming en onderhoudsproducten om deze middelen in optimale conditie te kunnen houden. Rotec MontageTechniek is de aangewezen partij om deze middelen voor je te installeren in je magazijn.

Rotec MontageTechniek voor advies en installatie van aanrijbeveiliging

Naast diverse veiligheidsmiddelen is er ook een veiligheidsprotocol opgesteld voor het implementeren van aanrijdingsbeveiligingen. Dit eenduidige gestandaardiseerde testprotocol is ontwikkeld door het Britisch Standard Institution in samenwerking met diverse grote bedrijven met het doel een richtlijn te ontwikkelen voor hoe om te gaan met aanrijbeveiligingen in industriële omgevingen. Dit protocol heet PAS-13. Alle veiligheidsmiddelen die worden geproduceerd door A-safe voldoen aan dit protocol. Rotec MontageTechniek adviseert je graag hoe jouw magazijn zo goed mogelijk kan worden voorzien van aanrijbeveiliging zodat uw personeel veilig aan het werk kan.

Stuur een e-mail

info@magazijnmontage.nl